Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Valkenburg

Details over dit uitje

Speciaal voor u hebben wij een spectaculaire virtuele game ontworpen die u midden in het centrum van Valkenburg kunt spelen, namelijk de Sherlock Holmes Tablet Game.

De politie heeft uw hulp nodig om deze moeilijk moordzaak op te lossen! Zitten in uw team de beste speurneuzen om erachter te komen wie de moordenaar is én het moordwapen ontdekken? Uiteraard verdient het winnende team de hoofdprijs.

Uw gezelschap wordt opgesplitst in kleine teams, vervolgens gaan jullie de strijd met elkaar in het centrum van Valkenburg. Van te voren krijgt u van onze spelbegeleider te horen h oe het spel en de tablets werken en u krijgt per team 1 tasje met alle benodigdheden, denk bijvoorbeeld aan een tablet, een plattegrond en een handleiding. Vervolgens krijgt elk team 90 minuten de tijd om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie van jullie team is de échte ‘Sherlock Holmes’?

Er wordt niet alleen gepeurd met een tablet maar om deze City Game nog spannender te maken zijn er enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team is het meest creatief en creëert de meest realistische ‘crime scene’? En dat is nog niet alles… Elk team moet ook een meest ‘criminele’ teamfoto. Wij kunnen niet wachten naar deze Crime Shots!

Wie wordt hét detective team van de dag? Om daar achter te komen gaan we aan het eind van het spel naar een gezellig en typisch Valkenburgs café. Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan