Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Sloepentocht met wijnproeverij bij Maastricht

Details over dit uitje

Wilt u gezellig op een comfortabele rondvaart genieten van het Bourgondische leven? Boek dan de Sloepentocht met Wijnproeverij van Maastricht Excursies.

Tijdens deze boottocht laten wij u het mooiste zien en het beste proeven. We ontvangen u allereerst met een lekker glaasje prosecco om daarna de trossen los te gooien en het ruime sop te kiezen.

Tijdens de vaartocht proeft u diverse overheerlijke wijnen en geniet u van al het moois dat de Maas te bieden heeft.

Vaarroute:

U doet 3 sluizen aan; via de oude grachten van de vestingwerken en een handbediend sluisje vaart u kort over de Zuid-Willemsvaart en gaan we met de sluis Bosscheveld ca. 6 meter omhoog naar Maas peil. Na de Noorderbrug varen we midden door het centrum van Maastricht, onder de oude Sint Servaas brug door. Na de prestigieuze wijk Ceramique passeren komen ter hoogte van het Provinciehuis Limburg, in de volksmond ook wel 't Gouvernement' genoemd.

Inclusief:
  • Huur sloep
  • Vooraf een glaasje prosecco
  • Proeverij van 6 wijnen
  • Sommelier
  • Tafelwater
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u lekker onderuit zit en geniet van de boottocht, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder vaararrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan