Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling met een fotograaf in Maastricht

Details over dit uitje

In de Stadswandeling met professionele fotograaf van Maastricht Excursies leert u goed kijken naar monumenten en stadsgezichten en dit vast te leggen.

De meest fotogenieke stad van Limburg nodigt uit tot mooie kiekjes. Veel professionele fotografen, schilders en kunstenaars gingen u al voor om Maastricht tot in detail te visualiseren. Een groepsuitje dat geheel gericht is op het leuke vak van de fotografie.

De Maas en de Sint-Servaasbrug vormen de perfecte achtergrond voor een uitgebreide fotostudie van Maastricht. Tijdens deze rondleiding krijgt u begeleiding van een professionele fotograaf, iemand die zeer getraind is in het vastleggen van stadspanorama's en bezienswaardigheden. Hij weet als geen ander veel te vertellen over de monumenten waar u langs wandelt.

Van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek tot bij het Bonnefantenmuseum, de stad nodigt altijd weer uit tot nieuwe anekdotes en prachtige verhalen.

Onderweg nemen we even pauze voor een kopje koffie en een vers stukje vlaai, zodat u het tweede gedeelte van deze tour met volle energie de stad professioneel op beeld weet te zetten.

Inclusief:
  • Professionele fotograaf
  • Neem uw eigen (digitale) camera mee!
  • Prachtige stadswandeling langs bekende monumenten
  • Kopje koffie en stukje vlaai in gezellig café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan