Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Maastricht

Details over dit uitje

Op zoek naar een sexy schouwspel voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest? Het Strip Diner van Maastricht Excursies brengt zeker blosjes op de wangen.

Na het dessert komt er een frisse meid of gozer de boel op stelten zetten. Eentje die er behoorlijk appetijtelijk uitziet.

Bloot, het moet gezegd worden, heeft zo z'n charmes! Zeker ook als u wat stoom wilt afblazen na het uitgebreide culinaire 3-gangen diner. Het zorgt voor enige sensatie en hormonale stimulering!

Na het diner komt er een dusdanige stoot binnen, dat naar de vloer staren geen optie meer is. Met een verleidelijke striptease wordt deze Avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelorparty, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid!

Inclusief:
  • Verleidelijke Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Maastricht
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan