Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Valkenburg

Details over dit uitje

Bent u opzoek naar een uitdagend schouwspel voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Wij bieden u het Strip Diner aan waarbij het zeker weten warm zult krijgen.

Tussen de 3-gangen van dit Diner door komt er een frisse meid of gozer de boel op stelten zetten. Eentje die er behoorlijk appetijtelijk uitziet.

Naaktheid, is een van de onderdelen van diner en neemt zeer zeker zijn charmes mee. Het helpt om de zware maaltijd te verlichten en zorgt tevens voor sensation en hormonen die geprikkeld worden.

Na het diner komt er een dusdanige stoot binnen, dat naar de vloer staren geen optie meer is. Met een verleidelijke striptease wordt deze avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelorparty, een vrijgezellige avond of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid!

Inclusief:
  • Verleidelijke Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan