Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Maastricht

Details over dit uitje

Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Maastricht Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.

Denk aan een mix tussen de gelijknamige tv-programma’s Wie is de Rat en Crazy 88, maar dan nog leuker en op en top hilarisch.

Maar ergens is er iemand bezig alle opdrachten te saboteren! Deze Rat is iemand in uw gezelschap en zal niet aarzelen om de hele Ratrace in de soep te laten lopen!

Beleef dit uitje nu met korting!

U wordt in het centrum van Maastricht opgedeeld in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera, dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het snelst! Ook belangrijk, welk team weet na afloop wie de Rat is?

De opdrachten variëren maar zijn zoiets als: bij een wildvreemd advocatenkantoor aanbellen en een kopje koffie vragen, een paar pegels verdienen als straatartiest op het Vrijthof of een gechoreografeerde dans doen die er nogal gek uitziet, zoiets dus.

Ondertussen is de Rat natuurlijk bezig alles in het honderd te laten lopen zodat er kostbare tijd wordt verloren! Georganiseerd gek doen binnen de tijdslimiet, dat is de Ratrace 88!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 lekkere drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan