Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Visagie Workshop in Valkenburg

Details over dit uitje

Een leuk uitstapje voor moeder en dochter maar ook om met alle vriendinnen eens de laatste trends op het gebied van visagie te leren. Tijdens de Visagie Workshop in Valkenburg halen we het beste uit ieders gezicht. We brengen je op hele andere ideeën over je eigen look. Van de eerste basisbeginselen tot het subtiel aanbrengen van oogschaduw.

Onze visagiespecialiste staat klaar om jullie alles over anti-aging, zachte crèmes met natuurlijke bestanddelen en allerlei andere nuttige informatie over producten te vertellen. Wat zijn de basisbeginselen van het camoufleren van oneffenheden en het aanbrengen van een goede foundation? Hoe breng je eyeliner en oogschaduw het beste aan? Kortom, hoe breng je make-up in een aantal stappen aan en wat past nou echt bij jouw gezicht?

Daarna gaan jullie samen aan de slag om een speciale look te creëren, eentje waar jullie zelf nog nooit aan hebben gedacht. Reserveer de Workshop Visagie in Valkenburg en kom meer te weten over de laatste trends, de modernste make-up producten en de toepassing ervan. Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Valkenburg
  • Make-up advies en make-over
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies in Valkenburg kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan