Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Valkenburg

Details over dit uitje

Tijdens onze Walking Brunch wordt u meegenomen naar het gezellige centrum van Valkenburg. Dit natuurlijk onder begeleiding van een vakkundige gids en onder het genot van heerlijk Limburgs eten.

Valkenburg staat bekend om de grotten, het mooie landschap en de gezellige sfeer die er hangt. Dit natuurlijk allemaal in combinatie met diverse restaurants en cafés die de sfeer van Valkenburg uitademen.

Dit actieve en culinaire arrangement zorgt ervoor dat u altijd weer trek heeft in wat nieuws. U loopt gewoon van restaurant naar restaurant.

Er staan diverse restaurants op het programma, waar steeds een ander gerecht op u staat te wachten. Toast met roerei in het ene, een vers broodje met gerookte zalm in het volgende en een heerlijke amuse in het laatste etablissement, om maar wat verrassingen te noemen...

En het mooie is dat u kunt uitslapen, genieten van een uitgebreide brunch in Valkenburg én dat u de rest van de avond nog vrij heeft!

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding Valkenburg deel 1
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding Valkenburg deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Valkenburgse gids met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan