Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Valkenburg

Details over dit uitje

Wij presenteren met trots het ultieme vrijgezellenspel: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door het hartje van Valkenburg.

Het is de bedoeling om munten te verzamelen, waarmee zaken je allerlei zaken regelt en producten betaald die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient dan vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Geen tijd te verliezen dus aan de slag!

In teamverband gaan jullie deze virtuele game spelen in Valkenburg. Jullie worden kriskras door de stad geleid met behulp van een tablet. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellendag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Om het spel nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren ingezet, zoals de Fotograaf en de Limousine chauffeur. Kijk uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje en een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: The Hangover.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan