Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Wijnproeverij in Maastricht

Details over dit uitje

De Varende Wijnproeverij van Maastricht Excursies is een luxe sloep, volgeladen met de meest heerlijke wijnen uit de omgeving, die u mag proeven.

Wilt u wel eens weten welke wijnen hier gangbaar zijn?

Reserveer deze speciale rondvaart en ontdek de lekkerste nationale en internationale wijnen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje met klanten of collega´s of als cadeautje aan een echte wijnliefhebber!

Een (inmiddels bevriende) vinoloog heeft ons het proeven van wijn geleerd en het herkennen van diverse wijnen en de druiven waarvan ze zijn gemaakt. Wij zijn zó enthousiast dat we ook u deze ervaring niet willen onthouden!

Dus: een heldere en interessante uitleg over wijnen, herkomst, productieproces, druivenrassen enzovoorts door onze vriend de vinoloog, proeven van een aantal bijzondere wijnen èn heerlijk dobberen op het water van de Maas.

Wij gaan mee!!!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Glas prosecco
  • 6 prachtige wijnen
  • Luxe sloep
  • Tafelwater
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan