Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Moordspel in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies heeft in de winter een spannend evenement voor u klaar staan! Midden in Maastricht gaat u een Moordspel spelen én lekker dineren.

Een uurtje geleden is er een gruwelijke moord gepleegd. U krijgt allemaal een script en een rol toebedeeld alsmede wat kleding om in de stemming te komen. U gaat samen aan uitgebreid tafelen om de moordenaar te ontmaskeren. Een heerlijk arrangement voor iedereen die zich verlekkerd aan detectiveverhalen op schrift of op tv, nu gaat u het zelf meemaken!

U speelt een louche maffiabaas, een nerveuze prostituee of doorgewinterde alcoholist, de nieuwsgierige toiletjuffrouw of de religieuze non. Iemand uit uw gezelschap is de moordenaar, hij of zij doet zich onschuldig voor maar heeft heel wat uit te leggen. Tussendoor geniet u van de lekkere winterse gerechten en een heerlijk wijntje.

Geniet van ons wintermenu van snert en stoofpeertjes, ontdek de geheimen van dit enerverende spel en kruip daarna weer onder de dekens!

Voor uw gezelschap, uw vrienden of familie is het winterse moordspel een ludieke manier om even te ontspannen en hard te lachen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

6 - 12 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
13 - > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan