Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Maastricht

Details over dit uitje

Het Winter Walking Dinner van Maastricht Excursies: een leuk mix van twee werelden, educatief en culinair.

Dineer in drie restaurants midden in Maastricht en laat u door een deskundige gids de leukste anekdotes vertellen en de mooiste plekjes laten zien.

De dagen worden korter en kouder, de tijd van samenzijn en gezelligheid breekt aan. Samen lekker borrelen bij een knapperend haardvuur met een goed glas wijn. De feestdagen staan weer voor de deur en uit ervaring weten we dat dit inderdaad sneller gaat dan dat we meestal denken!

Kerstmis is niet alleen een feest van vreugde en verlichting, maar ook van familie en uitgebreid dineren. Maar het heeft ook best wel wat nadelen; een hoop geregel, een grote afwas en doodmoe in bed…

Maastricht Excursies maakt het u dit jaar gemakkelijk!

Wij willen u graag uitnodigen om met de feestdagen deel te nemen aan het Winter Walking Dinner. U heeft de keuze uit diverse restaurants waar u gezellig met uw familie, vrienden of collega’s wilt dineren en wij verzorgen uw diner en professionele gids die Maastricht op zijn of haar duimpje kent!

U bent vrij om uw eigen drie gangen menu samen te stellen voor hét unieke kerstdiner met uw gezelschap. De heerlijkste gerechten wachten op u en een leuke wandeling na iedere gang door de mooie binnenstad naar een ander restaurant waar u in een hele andere kerstsfeer beland!

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht

18.45 - 19.45 Rondleiding

19.45 - 21.00 Hoofdgerecht

21.00 - 22.00 Rondleiding

22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan