Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Wandeling in Maastricht

Details over dit uitje

Wilt u Maastricht op een magische manier ontdekken? In de Winter Wandeling met gids van Maastricht Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.

Een professionele gids brengt u vanaf bijvoorbeeld het Vrijthof naar de mooiste plekken van de stad. Denk bijvoorbeeld eens aan de Stadsomwalling, de Sint Servaasbrug of de Sint Janskerk. Het Vrijthof staat de kerstmarkt waar alle leuk kraampjes, een ijsbaan en zelfs een reuzenrad de trekpleister is van de stad.

Als jullie ongeveer op de helft van de wandeling zijn, gaan jullie samen met de gids naar een gezellige kroeg in het centrum van de stad. Heerlijk, even opwarmen met een warme chocomelk met slagroom of glühwein.

Geniet van deze schitterende Winter Wandeling! Het is ook mogelijk om vooraf te lunchen of een uitgebreid drie gangen menu te eten in één van de leuke restaurants die in Maastricht liggen. Heeft u misschien een specifieke wens tijdens deze wandeling? Vertel dan uw wensen aan de enthousiaste medewerkers van Maastricht Excursies! Veel plezier!

Inclusief:
  • Vakkundige gids
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Te boeken op iedere dag en ieder tijdstip.

Prijs:

10 - 14 personen € 18,50 p.p. excl. BTW

15 - > personen € 16,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan