Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wodka & Gin Tasting Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Maastricht. Tijdens deze workshop leert u waarom 'shaken, not stirred' zo lekker is.

"James Bond: Dry Martini. Bartender: Oui, monsieur. James Bond: Wait.. Three measures of Gordon's; one of vodka; half a measure of Kina Llilet. Shake it over ice, and add a thin slice of lemon peel."

Niet alleen gaat u diverse wodka's en gins proeven maar onze bartender vertelt u ook over het ontstaan van Wodka & Gin, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over. Pure Wodka of toch liever in een mixje? Na de tasting gaat u zelf aan de slag met het bereiden van klassieke, maar ook nieuwe Wodka & Gin cocktails!

Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland. Gin is eigenlijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever en zeer geschikt om te mixen met andere dranken.

Een bekende Nederlandse zanger zong er een liedje over, de gemiddelde Rus drinkt er zichzelf dagelijks mee onder de tafel en het wordt gemixt tot de meest onwaarschijnlijke cocktails; Wodka! En dat terwijl het woord 'wodka' eigenlijk Russisch is voor... watertje!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan