Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Flirten in Valkenburg

Details over dit uitje

Waarom heeft de één altijd geluk met het aangaan van nieuwe relaties en waarom is de ander altijd zo stuntelig? Deze vraag staat aan de basis van deze gezellige flirtworkshop in Valkenburg. Flirten kan je leren, je kan het zelfs zo goed leren dat de dames of heren niet meer bij je zijn weg te slaan. Het liefst zou je willen dat alles “spontaan’ verloopt, maar een beetje hulp van een echte flirtexpert kan zeker geen kwaad! Het is tevens de ideale workshop voor een gezellig vrijgezellenfeest in Valkenburg.

Ontmoet onze datingcoach, hij weet als geen ander dat de liefde op een speciale manier moet worden ingeleid. Is het oogcontact, de betere openingszin of ligt het aan iets anders? Ontdek hoe je het beste kunt flirten op een eigentijdse manier.

Of je het flirten nu in de kroeg gebruikt om die leuke man of vrouw te voor je te winnen, om te netwerken met je zakenrelaties of voor een leuke korting op je nieuwe auto. Jij zult ontdekken waar jouw eigen flirtkracht ligt en hoe je deze op een effectieve manier kunt inzetten.

Natuurlijk zetten we de vrijgezel deze dag speciaal in het zonnetje. Als ‘soon-to-be-married’ zal de vrijgezel het goede voorbeeld moeten geven, het is hem of haar immers gelukt om iemand aan de haak te slaan.

Tijdens een eindspel zal de vrijgezel zijn of haar beste beentje voor moeten zetten, wat ongetwijfeld zal leiden tot hilarische momenten.

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Begeleiding door een datingcoach en flirtexpert
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan