Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Footgolf in Maastricht

Details over dit uitje

Tijdens dit sportieve groepsuitje van Maastricht Excursies kunnen jullie allemaal jullie voetbaltalent laten zien. De workshop Footgolf wordt gespeeld op een prachtige green inclusief holes en vlaggetjes. In plaats van golfclubs gebruik je gewoon je eigen voeten. Uiteraard is het de bedoeling om met zo min mogelijk schoten de bal in 't gaatje te krijgen.

Voor Footgolf heb je maar een paar dingen nodig, een flink schot in de benen (komt dat schot!!!!...), een paar goede ogen en een goed inzicht in de glooiingen van de green. Het is een spel van finesse en zeer geschikt als teamuitje met al je vrienden of collega's. De enige handicap die je bij Footgolf hebt is dat je de neiging hebt om de bal naar een teamspeler te schieten, en dat moet dus juist niet (maar het mag wel)! Er zijn geen goals, er is geen middellijn en er is geen 16-meter gebied.

Maak van jullie bedrijfsuitje of groepsuitje bij Maastricht een ontspannen en sportieve belevenis. We trappen de Footgolf competitie af met wat nadere uitleg over de spelregels. Mag een vriend de bal in 't gaatje koppen na een prachtige voorzet? Kom het allemaal te weten van jullie Footgolf begeleider!

Inclusief:
  • Footgolf clinic
  • Uitleg van een echte professional
  • Mooi gemaaid gras!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit sportieve teambuilding uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen deze workshop ook combineren met andere evenementen voor bijvoorbeeld een compleet vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan