Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Heel Holland Bakt in Maastricht

Details over dit uitje

Heb je altijd al eens aan het programma Heel Holland Bakt mee willen doen en word je nooit geselecteerd of wil je gewoon eens samen met vrienden of collega's een heerlijke bakworkshop in Maastricht organiseren? Dan is dit jullie kans! De Heel Holland Bakt workshop van Maastricht Excursies is nu al populair maar er is altijd plaats voor andere keukenprinsen en prinsessen!

Tijdens de workshop leren jullie van een professionele bakker hoe je van het beste deeg de luchtigste vulling kunt maken. Hoe jullie taarten echt mooi en smakelijk kunnen decoreren. Altijd handig voor een feestelijk moment thuis. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de creaties gebakken in groepen of individueel. Onze taartenspecialist zal jullie persoonlijk begeleiden om jullie eigen baksel enigszins professioneel uit de oven te krijgen.

Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en dat zullen jullie proeven. Jullie zullen deze workshop verlaten als echte bakprofessionals! Tegen het einde van de workshop is het tijd voor de jury om een uitspraak te doen over de door jullie gecreëerde taarten en broodjes. Trots als een pauw staan jullie in het gelid om de meester de ruimte te geven. Maar er is er altijd eentje die er bovenuit springt! Iemand waarvan je het nooit had verwacht....

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Maastricht
  • Feestelijke ontvangst met een kopje koffie en een stuk taart
  • Introductie en uitleg door professionele bakker
  • Verse ingrediënten, schorten en genoeg keukengerei voor iedereen
  • Aan de slag!
  • Onder het genot van een glaasje of een kopje thee elkaars taarten bewonderen
  • Uitspraak van de jury
  • Je taart gaat mee naar huis, zo heb je iets te vieren!
  • Op elke dag te boeken bij Maastricht Excursies!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan