043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Heel Holland Bakt in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Heel Holland Bakt in Maastricht

Heb je altijd al eens aan het programma Heel Holland Bakt mee willen doen en word je nooit geselecteerd of wil je gewoon eens samen met vrienden of collega's een heerlijke bakworkshop in Maastricht organiseren? Dan is dit jullie kans! De Heel Holland Bakt workshop van Maastricht Excursies is nu al populair maar er is altijd plaats voor andere keukenprinsen en prinsessen!

Tijdens de workshop leren jullie van een professionele bakker hoe je van het beste deeg de luchtigste vulling kunt maken. Hoe jullie taarten echt mooi en smakelijk kunnen decoreren. Altijd handig voor een feestelijk moment thuis. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de creaties gebakken in groepen of individueel. Onze taartenspecialist zal jullie persoonlijk begeleiden om jullie eigen baksel enigszins professioneel uit de oven te krijgen.

Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en dat zullen jullie proeven. Jullie zullen deze workshop verlaten als echte bakprofessionals! Tegen het einde van de workshop is het tijd voor de jury om een uitspraak te doen over de door jullie gecreëerde taarten en broodjes. Trots als een pauw staan jullie in het gelid om de meester de ruimte te geven. Maar er is er altijd eentje die er bovenuit springt! Iemand waarvan je het nooit had verwacht....

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Maastricht
  • Feestelijke ontvangst met een kopje koffie en een stuk taart
  • Introductie en uitleg door professionele bakker
  • Verse ingrediënten, schorten en genoeg keukengerei voor iedereen
  • Aan de slag!
  • Onder het genot van een glaasje of een kopje thee elkaars taarten bewonderen
  • Uitspraak van de jury
  • Je taart gaat mee naar huis, zo heb je iets te vieren!
  • Op elke dag te boeken bij Maastricht Excursies!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan