Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Lapdance en Striptease in Valkenburg

Details over dit uitje

Met deze workshop Lapdance & Striptease in Valkenburg maken we van elke verlegen meid een sensuele diva. In korte tijd leren we jullie de eeuwenoude kunst van het verleiden. Onder enthousiaste begeleiding weten we jullie in korte tijd klaar te stomen voor de ultieme test om jullie partners (of aanstaande partners) stijl achterover te laten slaan.

Deze workshop is de ideale manier om je vrijgezellenfeest extra feestelijk te maken of om zomaar eens met vriendinnen iets uitdagends te beleven. Neem je meest verleidelijke kleding mee en doe je mooiste hoge hakken aan.

Leer hoe je het publiek kan plagen, dans die speciale moves waar elke man gek van wordt. Uiteraard kunnen we tijdens deze Lapdance Workshop de aanstaande bruid wat extra lessen in verleiding geven.

Zin in een sexy uitje? Boek de Lapdance & Striptease workshop van Maastricht Excursies in Valkenburg en verras je vriend of partner met wat je geleerd hebt.

Inclusief:
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies in Valkenburg kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan