Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Valkenburg

Details over dit uitje

Maak een hippe videoclip met vrienden en vriendinnen, collega's of de gehele sportvereniging! Tijdens de workshop Lipdub gaan jullie aan de hand van een eigen uitgekozen liedje een videoclip maken. De muziek wordt gesynchroniseerd met de verschillende shots die worden opgenomen. Vooraf maken we gezamenlijk een script zodat we ongeveer weten welke shots allemaal moeten worden opgenomen.

Onder de bezielende begeleiding van echte Lipdub professionals leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal zoals jullie het willen! De videoclip wordt professioneel afgemonteerd en kan binnen een dag al op YouTube staan. Maar ook als je het iets persoonlijker wilt laten is een Lipdub video DE manier op je baas, je oma of je vriend of vriendin te verrassen.

Nadat jullie op voorhand een liedje heeft uitgezocht zullen jullie voordat de workshop begint diverse ludieke attributen tot jullie beschikking hebben voor een perfect eindresultaat. Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer moet uitzien. Daarna gaat de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden. Bekijk het resultaat ter plekke!

Inclusief:
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Professionele begeleider
  • Attributen
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen vanaf 1 april 2019:

10 - 15 personen € 39,50 p.p. excl. BTW
15 - 20 personen € 34,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 29,50 p.p. excl. BTW

De activiteiten van Maastricht Excursies in Valkenburg kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan