Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Streetdance in Maastricht

Details over dit uitje

Met vrienden of collega's in beweging komen? Kom naar de workshop Streetdance van Maastricht Excursies en maak van deze dansworkshop één groot feest.

Lekker bewegen op stoere hiphop en R&B, gecombineerd met coole funkdance stijlen en aerobics, deze workshop in Maastricht is de ultieme training tijdens dat originele vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Streetdance is een verzameling van dansstijlen, die zich vooral, hoe kan het ook anders, op straat hebben ontwikkeld. De invloed van de hiphop en videoclips hebben ervoor gezorgd dat Streetdance zeer populair is.

Onder begeleiding van professionele Streetdancers werken jullie aan een te gekke choreografie, waarbij je al je spieren in je lichaam moet gebruiken. Natuurlijk eerst even rekken en strekken om langzaam in het ritme te komen.

Deze workshop wordt gehouden op een gezellige locatie in Maastricht. Ideaal voor de hele familie en met de kinderen. Elke dag staat er een Streetdance op het programma voor enthousiaste groepen die van bewegen houden.

Inclusief:
  • Locatie hartje Maastricht
  • Vakkundige begeleider
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan