Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zumba workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Zumba, de muzikale en gezellige workout, is ook te boeken bij Maastricht Excursies: de Zumba workshop laat u heerlijk bewegen op opzwepende muziek.

Onze instructeurs weten hoe ze van deze dansworkshop een vrolijke happening moeten maken. U wilt wel calorieën verbranden, maar wel op een leuke manier natuurlijk! Zeer geschikt voor een activiteit met collega's, familie of vrienden, om iedereen weer fit en enthousiast te maken.

Welkom bij de workshop Zumba, een mix van merenque, salsa, cumbia en reggaeton dansen waar u het pas echt heet van krijgt. Onder enthousiaste begeleiding van gelouterde Zumba-instructeurs maken we van deze workout een spierversterkend feest, inclusief lachende gezichten!

Ook als u nog nooit echt aan fitness heeft gedaan, is Zumba een prima alternatief. De muziek zorgt ervoor dat u gewoon niet stil kunt blijven staan. Fitness op de automatische versnelling dus!

Gezellig met vrienden of familie fit worden in Maastricht? Reserveer de Zumba Workshop van Maastricht Excursies en gooi die handjes en voetjes de lucht in!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Maastricht
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De arrangementen van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan