Ik Hou van Maastricht Lunchspel
Wilt u met veel plezier en leuke vragen meer over Maastricht te weten komen? Maastricht Excursies biedt u nu de Ik Hou Van Maastricht Lunch aan.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Speurtocht Flikken Maastricht in Maastricht
Maastricht Excursies biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Maastricht. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Maastricht
Maastricht Excursies heeft iets nieuws voor de vrouwen onder ons, namelijk  een Ladies Only uitje! Wij maken van uw vrijgezellenuitje of groepsarrangement een heel spektakel. Het zal een dag worden die nooit vergeten zal wordt!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Ik hou van Maastricht Dinerspel
Tijdens een heerlijk diner in hartje Maastricht meer te weten komen over Maastricht? Dit kan nu met het Ik Hou van Maastricht Dinerspel van Maastricht Excursies!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Kruidenproeverij in Maastricht
Benieuwd wat voor een heilzame werking kruiden hebben op uw lichaam en welzijn? Kom er achter tijdens de Kruidenproeverij van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de rat Lunchspel in Valkenburg
In het Wie is de Rat lunchspel ontdekt u op een gezellige en smakelijke manier dit fantastische spel en de stad Valkenburg.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz lunch in Maastricht
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Maastricht Excursies zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Maastricht Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Maastricht.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
De Kolonisten van Maastricht – Tablet City Game
Het populairste bordspel van dit moment 'De kolonisten van Catan' maakt Maastricht Excursies levensecht! Ga als een echte kolonist in Maastricht op stap en speel deze uitdagende City Game met vrienden, familie of collega's. Struin de stad af en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen zodat uw team zoveel mogelijk overwinningspunten in de wacht sleept. Het is avontuurlijk en u leert tegelijkertijd de stad kennen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PubQuiz in Maastricht
Welkom in het gezelligste café van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz aanstaande is. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje op een andere manier beleven? De PubQuiz doet het altijd goed! Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoe lang is de afsluitdijk? Who cares, stel liever een vraag over ons mooie Limburg of doe iets met carnaval!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Graffiti Workshop in Maastricht
Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Maastricht Excursies in Maastricht, het vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Bierproeverij in Maastricht
Tijdens de Bierproeverij van Maastricht Excursies gaat u niet alleen waanzinnige speciaal bieren proeven maar ook vijf (Limburgse) hapjes die heerlijk gecombineerd zijn door onze bier expert met de vijf beste biertjes van Maastricht en omstreken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Escape Room in Maastricht
Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Maastricht Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur  waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer.  Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.
Vanaf 5 personen
1 uur
Favoriet
Workshop Flirten in Maastricht
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Maastricht Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Maastricht
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Maastricht Excursies in Maastricht. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Maastricht Moorddiner in Maastricht
Wel eens in de huid willen kruipen van Victor Reinier of Angela Schijf? Dit is uw kans: Maastricht Excursies heeft het  Flikken Maastricht Moorddiner.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Maastricht
Bij Maastricht Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk het Bumping Bubble Ball! Dit spel kan zowel binnen in een sportzaal als buiten op een veld gespeeld worden.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wilt u weten bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor een heerlijk diner? Ontdek het met dit uitje van Maastricht Excursies Wie wordt de nieuw Meesterchef binnen uw gezelschap?  
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Maastricht, namelijk de Sherlock Holmes City Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik hou van Maastricht Quiz in Maastricht
De Ik Hou Van Maastricht Quiz  van Maastricht Excursies is een unieke combinatie van veel plezier en u komt meer over Maastricht te weten!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88! Carnavals Editie
Ervaar nu zelf hoe het is om op z’n Maastrichts Carnaval te vieren tijdens de Crazy 88! Carnavals Editie van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet