Valkenburg Maastricht

Alle uitjes en bedrijfsuitjes van Maastricht Excursies in Valkenburg voor u op een rij! Kies uit gezellige kroegentochten, spelprogramma’s, stadswandelingen en andere verrassende evenementen. Maak van uw groepsuitje met vrienden of familie iets bijzonders en tover uw bedrijfsuitje om in een event vol verrassingen, teambuilding en onweerstaanbare culinaire hoogtepunten. In Valkenburg is gewoon veel meer te doen dan u denkt!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Borrelworkshop in Valkenburg
Bij een lekker borreltje horen een paar stevige en verse happen. Bezoekt u eerdaags Valkenburg en heeft u zin om met uw voltallige gezelschap heerlijk te genieten van de Limburgse keuken? Bezoek onze borrelworkshop in Valkenburg a/d Geul en ontdek de 'ruige keuken' van het Limburgse heuvelland. Naast het proeven van een lekker drankje maakt u samen de lekkerste gerechten.    
Vanaf 19 personen
2 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Valkenburg
Wij presenteren met trots het ultieme vrijgezellenspel: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door het hartje van Valkenburg.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Candyman in Valkenburg
Ga op feest avontuur met The Candyman, het verrassende vrijgezellenfeest  overtreft de stoutste verwachtingen. Tijdens deze excursie beleeft u de leukste avonturen in het gezellige Valkenburg! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En iedereen doet mee!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat? in Valkenburg
Bij dit spel in Valkenburg moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!   De rat is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Amstel Gold Race bij Valkenburg
Op zoek naar het ultieme sportieve groepsuitje met vrienden of dat grandioze bedrijfsuitje met collega's in de buurt van Valkenburg? Wil je gezamenlijk de enige echte wielerklassieker van Nederland in 't echt beleven? Doe de Amstel Gold Race van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
9 uur
Favoriet
Crazy 88 in Valkenburg
Met groot enthousiasme organiseren wij voor u het geweldige bizarre Crazy 88 spel! Misschien herkent u dat spel nog van tv, en jaa.. dat klopt!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Valkenburg
Een combinatie van grappige spellen en uitdagende opdrachten, dat is The Ratrace 88 in Valkenburg, maar wees op uw hoede want er is een Rat binnen uw team!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Valkenburg
Tijdens deze Kroegenspeurtocht brengt onze gids u langs de gezelligste kroegen van Valkenburg. Kunt u nog wachten? Wij zeker niet, dit wordt leuk!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Valkenburg
Samen met onze ervaren gids bezoekt u  de gezelligste, beste en oudste kroegen van Valkenburg. Beleef zelf hoe gastvrij deze kroegen zijn en geniet  met uw gezelschap van de gezellige sfeer.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Valkenburg
Tijdens onze GPS Speurtocht leert u de stad Valkenburg nóg beter kennen. Maar schijn bedriegt, het lijkt eenvoudiger dan dat het is. Bent u klaar voor een uitdaging?!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get the Picture fotospeurtocht in Valkenburg
Wat dacht u van een gezellige speurtocht in het mooie Valkenburg? Tijdens onze Get the Picture fotopuzzeltocht wordt elke amateurfotograaf en avonturier vrolijker.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Valkenburg
Speciaal voor u hebben wij een spectaculaire virtuele game ontworpen die u midden in het centrum van Valkenburg kunt spelen, namelijk de Sherlock Holmes Tablet Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game in Valkenburg
Ontdek in Valkenburg onze hypermoderne virtuele Crime City Tablet Game , hierbij gebruikt u tablets en niet te vergeten.. Teambuilding staat voorop!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Valkenburg
Altijd al een vastgoedhandelaar willen zijn? Tijdens onze Empire City Game moet u proberen om zo veel mogelijk vastgoed te kopen. Dat is de kern van virtueel spel van Maastricht Excursies, in Valkenburg.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Valkenburg
We beschikken over een  bijzonder vrijgezellenfeest in Valkenburg met de vreselijkste kater ooit!: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en heel veel lachwekkende momenten.
Vanaf 8 personen
2,0 uur
Favoriet
Geologische Wandeling in Valkenburg
Wij bieden u een unieke wandeling aan in het o zo prachtige Valkenburg, namelijk de Geologische Wandeling in het Mergellandschap rond Valkenburg.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Crazy Lunch in Valkenburg
In Valkenburg staan de deuren van de restaurants open om u tijdens onze Crazy Lunch te ontvangen. Heeft u zin in een leuk en gezellig bedrijfsuitje of een uitstapje met de familie dan zal de Crazy Lunch goed in de smaak vallen. De crazy lunch is een mix van heerlijk eten en gekke opdrachten.  
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Valkenburg
Tijdens onze  Walking Brunch wordt u meegenomen naar het gezellige centrum van Valkenburg. Dit natuurlijk onder begeleiding van een vakkundige gids en onder het genot van heerlijk Limburgs eten.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Moordlunch in Valkenburg
Heeft u altijd al eens een moordzaak willen oplossen? Tijdens deze Moordlunch nemen wij u mee naar een gezellige lunchlocatie in het centrum van Valkenburg,  maar let op, er is namelijk net iemand zeer bloederig om het leven is gekomen....
Vanaf 6 personen
4 uur
Favoriet
Culinaire Fotospeurtocht in Valkenburg
Tijdens de gezellige arrangement nemen wij  jullie mee naar het hart van Valkenburg. Tijdens deze speurtocht is het de bedoeling dat u mooie foto’s neemt van de stad die van toepassing zijn op de speurtocht en dat terwijl u aanschuift voor een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet