Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

De Beppen & Steppen Brunch van Maastricht Excursies zorgt dat uw middag helemaal compleet is: sportief steppen en genieten van de beste gerechten in drie toprestaurants, daar is zeker niets mis mee.

Zowel actief als culinair. Geliefd om de afwisseling en de unieke manier van voortbewegen door de stad, dit groepsuitje is geschikt voor iedereen. Stap op uw step en ontdek Maastricht van top tot teen.

Uw gids vertelt u tussen de bedrijven door wat er allemaal te zien is, soms watertandend, soms verlekkerd kijkend op z’n horloge. Dat steppen en beppen maakt hongerig! Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair gerecht op het menu van weer een ander restaurant.

Maak een ontdekkingstocht door Maastricht op een mooie en comfortabele step, eentje die niet tussen de oude tegels op de Sint-Servaasbrug vast komt te zitten. Bij Maastricht Excursies is overal aan gedacht. Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan