Avondarrangementen Maastricht

Even lekker ‘s-avonds het sfeervolle Maastricht bezoeken met familie, vrienden of collega’s? Maastricht Excursies heeft allerlei gezellige ideeën voor u verzameld zodat uw avondje stappen nog leuker wordt. Geschikt voor elk bedrijfsuitje of groepsuitje dat iets extra’s nodig heeft. Een avondarrangement als het Ranking The Stars Diner bijvoorbeeld is geheel op uw wensen aan te passen. Voor kleine en grote groepen, bekijk al onze avondarrangementen en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Dinner – Escape City Tablet Game in Maastricht
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Maastricht Excursies in Maastricht. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Maastricht
Lekker tafelen in drie restaurants en met een gids de stad verkennen, dat zijn de prettige ingrediënten van dit Walking Dinner van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Maastricht
Welkom in het gezelligste restaurant van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz van start gaat met een lekker diner. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Tussendoor kunt u smullen van het 3-gangen diner. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje eens op een andere manier beleven? Bij De PubQuiz met diner bent u verzekerd van een overheerlijke avond!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Maastricht
Het Moorddiner van Maastricht Excursies speelt zich af op een gezellige locatie in de stad. Zo gezellig dat er zojuist een gruwelijke moord is gepleegd.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Maastricht
Spanning en sensatie is wat wij aanbieden. De Sherlock Holmes tablet Dinner Game belooft een waar spektakel te worden. Mysteries oplossen en tussendoor heerlijk dineren, de perfecte avond!
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game
Op zoek naar een diner wat je kan combineren met een spannend, leuk, en gezellig spel dan zou ik zeker voor dit spel kiezen. De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld met veel gezelligheid, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in verschillende teams in het Buitenlucht in het Centrum van Maastricht wordt gespeeld. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants. Koloniseer het centrum van de stad, probeer beter te zijn dan andere teams en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst tijdens de prijsuitreiking!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Maastricht
Terug naar het schoolplein! Met Maastricht Excursies beleeft u in Maastricht de aloude strijd der geslachten opnieuw tijdens een allesbeslissende quiz.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Maastricht Moorddiner in Maastricht
Wel eens in de huid willen kruipen van Victor Reinier of Angela Schijf? Dit is uw kans: Maastricht Excursies heeft het  Flikken Maastricht Moorddiner.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Maastricht
In het Ranking The Stars Diner van Maastricht Excursies gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Diner in Maastricht
Maastricht Excursies biedt een heerlijk Speurtocht Diner aan. Onze begeleider laat u alle hoeken van Maastricht zien tijdens deze bijzondere tocht.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Maastricht
In het Wie is de Rat dinerspel van Maastricht Excursies ontdekt u op een gezellige en smakelijke manier dit fantastische spel.    
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Smartlappentour in Maastricht
De Smartlappentour van Maastricht Excursies brengt u in de stemming. Voordat u als een nachtegaaltje gaat zingen, maakt u eerst een leuke stadswandeling.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Dinner in Maastricht
In de Crime City Dinner Game van Maastricht Excursies gaat u het criminele pad op midden in de stad: banken beroven, etalages plunderen en nog veel meer.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik hou van Maastricht Dinerspel
Tijdens een heerlijk diner in hartje Maastricht meer te weten komen over Maastricht? Dit kan nu met het Ik Hou van Maastricht Dinerspel van Maastricht Excursies!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Maastricht
Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Maastricht Excursies: een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding – Bierproeverij – Diner in Maastricht
Met z'n allen op stap? Het gezellige Rondleiding  - Bierproeverij - Diner arrangement van Maastricht Excursies laat u het beste van de stad zien en proeven.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Italiaanse ver-wijn-erij! – Avondwandeling – Diner in Maastricht
U start het arrangement Italiaanse ver-wijn-erbij! - Avondwandeling - Diner van Maastricht Excursies met een wijnproeverij met vinologen op een toplocatie.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Maastricht
Het Ik hou van Holland dinerspel van Maastricht Excursies is een quiz zoals het gelijknamige tv-programma, maar dan culinair en op z'n Limburgs.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Selfie Dinner Tour in Maastricht
De avond valt over Maastricht en niets is zo mooi als “os Mestreech” in de avond. Terwijl het langzaam donker wordt moet u uw zintuigen optimaal benutten om de aanwijzingen te ontdekken en te begrijpen om zo de locaties te ontdekken en de juiste selfies te maken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Maastricht
Het Crazy Dinner Game van Maastricht Excursies maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in drie restaurants en ondertussen een spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet