Bedrijfsuitjes Maastricht

Op zoek naar een gezellig Limburgs bedrijfsuitje in of om het centrum van Maastricht? Met de bedrijfsuitjes van Maastricht Excursies combineert u allerlei heerlijke activiteiten om uw bedrijfs- of corporate event feestelijk en gezellig te maken. Reserveer ons High Tea – Koetstocht – Borrel arrangement of de spannende Sherlock Holmes City Game voor een bijzondere belevenis. Al onze bedrijfsuitjes organiseren wij inclusief voortreffelijke lunches en diners, in de beste etablissementen van ons mooie Maastricht. Meer weten over specifieke bedrijfsuitjes of heeft u vragen? Bespreek alle details met onze enthousiaste medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Dinner – Escape City Tablet Game in Maastricht
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Maastricht Excursies in Maastricht. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Selfie Dinner Tour in Maastricht
De avond valt over Maastricht en niets is zo mooi als “os Mestreech” in de avond. Terwijl het langzaam donker wordt moet u uw zintuigen optimaal benutten om de aanwijzingen te ontdekken en te begrijpen om zo de locaties te ontdekken en de juiste selfies te maken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Selfie Lunch Tour in Maastricht
Een belangrijk onderdeel van het enige echte “Selfie lunch tour”. Goed rondkijken in en luisteren naar de stad is de sleutel tot succes in het voltooien van deze tour.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Selfie Tour in Maastricht
U kent het wel; zo vaak in een stad geweest maar eigenlijk weet u helemaal niets over de stad zelf met uitzondering van de winkels en de restaurants. Wij gaan hier verandering in brengen.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Maastricht
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Maastricht Excursies in Maastricht starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Maastricht waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Maastricht
Spanning en sensatie is wat wij aanbieden. De Sherlock Holmes tablet Dinner Game belooft een waar spektakel te worden. Mysteries oplossen en tussendoor heerlijk dineren, de perfecte avond!
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Maastricht
Altijd al eens een echte detective willen zijn? Dit is je kans! Deze virtuele city game van Maastricht Excursies brengt spanning en sensatie.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game
Op zoek naar een diner wat je kan combineren met een spannend, leuk, en gezellig spel dan zou ik zeker voor dit spel kiezen. De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld met veel gezelligheid, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in verschillende teams in het Buitenlucht in het Centrum van Maastricht wordt gespeeld. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants. Koloniseer het centrum van de stad, probeer beter te zijn dan andere teams en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst tijdens de prijsuitreiking!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game
Maastricht Excursies organiseert voor u de gezelligste, leukste en meest populaire games om lekker in de buiten lucht te genieten van de City Games. Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Het spel wordt inderdaad gespeeld in het centrum van Maastricht en wij zorgen er voor dat jullie een heerlijke lunch krijgen bij 3 verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Maastricht
Terug naar het schoolplein! Met Maastricht Excursies beleeft u in Maastricht de aloude strijd der geslachten opnieuw tijdens een allesbeslissende quiz.  
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Schilderworkshop met Robert Jan van Melle in Maastricht
Op zoek naar dat creatieve groepsuitje of bedrijfsuitje in Maastricht? Reserveer een gezellige schilderworkshop met Robert Jan van Melle, één van de bekendste kunstenaars van Limburg. Zijn schilderijen kent u vast, schilderijen van de Maastrichtse skyline bijvoorbeeld, in allerlei kleuren uitgevoerd en in zijn typische naïeve stijl geschilderd. Maastricht Excursies neemt u mee naar een sfeervol atelier dat gehuisvest is in een gewelfkelder in de historische Maastrichtse binnenhaven 't Bassin waar we u van harte welkom heten met koffie en thee.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Maastricht
Speel Ranking the Stars van Maastricht Excursies tijdens uw uitje naar de stad. Uw groepsuitje, familie-uitje, of bedrijfsfeest wordt er stuk vrolijker van.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Maastricht
Welkom in het gezelligste restaurant van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz van start gaat met een lekker diner. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Tussendoor kunt u smullen van het 3-gangen diner. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje eens op een andere manier beleven? Bij De PubQuiz met diner bent u verzekerd van een overheerlijke avond!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Flikken Maastricht in Maastricht
Maastricht Excursies biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Maastricht. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape Room in Maastricht
Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Maastricht Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur  waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer.  Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.
Vanaf 5 personen
1 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Maastricht
De Ik hou van Holland Quiz van Maastricht Excursies staat voor een paar uur plezier, feest en vertier met vrienden, familie, collega's, midden in de stad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Maastricht – Tablet City Game
Het populairste bordspel van dit moment 'De kolonisten van Catan' maakt Maastricht Excursies levensecht! Ga als een echte kolonist in Maastricht op stap en speel deze uitdagende City Game met vrienden, familie of collega's. Struin de stad af en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen zodat uw team zoveel mogelijk overwinningspunten in de wacht sleept. Het is avontuurlijk en u leert tegelijkertijd de stad kennen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Rondleiding met gids in Maastricht
De pittoreske Rondleiding in Maastricht van Maastricht Excursies is tot stand gekomen in samenwerking met onze gidsen, die de stad op hun duimpje kennen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Pain Game in Maastricht
Het ultieme spelprogramma waarin allerlei zenuwslopende uitdagingen moeten worden voltooid is nu ook gewoon in Maastricht te boeken! Speel dit uitdagende Pain Game spelprogramma met vrienden en collega's als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en kom gelijk te weten wie van jullie stalen zenuwen heeft. Bekend van Tv, soms dwaas en dan weer ongelooflijk komisch, jullie kunnen dit spelprogramma uitstekend combineren met jullie vrijgezellenfeestje of groepsuitje in de mooiste stad aan de Maas.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet