Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fotografie in Maastricht

Details over dit uitje

Denkt u dat u meer kunt halen uit uw mooie fotocamera? In de workshop Fotografie van Maastricht Excursies leert u het van een echte fotograaf.

Hij weet als geen ander hoe u rekening houdt met de juiste belichting, het scherp stellen en het nabewerken van de foto's. Reserveer deze workshop tijdens een uitstapje in Maastricht, en maak daarna de mooiste foto's van de stad tijdens uw stadswandeling.

In deze tijden van volledig geautomatiseerde camera's en photoshop wordt nog wel eens vergeten dat voor het maken van een foto meer nodig is dan alleen op het knopje drukken. De compositie van beeldbepalende elementen is één ding, een ander is het dat u uw camera heel goed leert kennen.

Studiofotografie van stillevens of fotograferen in de open lucht, elke fotograaf heeft zo zijn voorkeuren. Tijdens de cursus wordt u door onze fotograaf van alle informatie voorzien om meer uit uw eigen camera te halen. Van compositie tot belichting en nabewerking, alle facetten van het professionele beroep van fotograaf komen voorbij.

Uiteraard is tussen de bedrijven door even ruimte voor een kopje koffie of thee en een lekker stukje Limburgse Vlaai.

Inclusief:
  • Professionele fotograaf
  • Gezellige locatie Maastricht
  • Kopje koffie of thee met Limburgse vlaai
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan