Spelprogramma's Maastricht

Alle spelprogramma’s voor een vrolijk bedrijfsuitje of een groepsuitje in het altijd mooie Maastricht voor u op een rij. Reserveer eenvoudig spelprogramma’s met een ludiek karakter zoals The Ratrace 88 of in combinatie met culinaire verrassingen zoals Get The Picture Dinner. Geschikt voor kleine en grote groepen. Elk spelprogramma is natuurlijk geheel op basis van uw wensen te organiseren. Bekijk nog veel meer spelprogramma’s die de teamspirit versterken en maak uw keuze voor een gezellige bedrijfsuitje of groepsuitje in Maastricht.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Speurtocht Flikken Maastricht in Maastricht
Maastricht Excursies biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Maastricht. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Maastricht
Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Maastricht Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Maastricht waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Maastricht
Girls, pay attention! Ons Sex and the City uitje in Maastricht van Maastricht Excursies maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in Maastricht betekent fun, gezelligheid en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Maastricht
Speel Ranking the Stars van Maastricht Excursies tijdens uw uitje naar de stad. Uw groepsuitje, familie-uitje, of bedrijfsfeest wordt er stuk vrolijker van.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
PubQuiz in Maastricht
Welkom in het gezelligste café van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz aanstaande is. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje op een andere manier beleven? De PubQuiz doet het altijd goed! Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoe lang is de afsluitdijk? Who cares, stel liever een vraag over ons mooie Limburg of doe iets met carnaval!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Maastricht
Boek het Wie is de Rat arrangement van Maastricht Excursies, als u zin heeft in een actief uitstapje en spel in de gezelligste stad van Limburg.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Maastricht
Terug naar het schoolplein! Met Maastricht Excursies beleeft u in Maastricht de aloude strijd der geslachten opnieuw tijdens een allesbeslissende quiz.  
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
De Kolonisten van Maastricht – Tablet City Game
Het populairste bordspel van dit moment 'De kolonisten van Catan' maakt Maastricht Excursies levensecht! Ga als een echte kolonist in Maastricht op stap en speel deze uitdagende City Game met vrienden, familie of collega's. Struin de stad af en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen zodat uw team zoveel mogelijk overwinningspunten in de wacht sleept. Het is avontuurlijk en u leert tegelijkertijd de stad kennen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Selfie Dinner Tour in Maastricht
De avond valt over Maastricht en niets is zo mooi als “os Mestreech” in de avond. Terwijl het langzaam donker wordt moet u uw zintuigen optimaal benutten om de aanwijzingen te ontdekken en te begrijpen om zo de locaties te ontdekken en de juiste selfies te maken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Maastricht
De GPS speurtocht van Maastricht Excursies laat u de stad grondig verkennen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Bent u slim en snel genoeg?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88! Carnavals Editie
Ervaar nu zelf hoe het is om op z’n Maastrichts Carnaval te vieren tijdens de Crazy 88! Carnavals Editie van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Step Challenge in Maastricht
Op zoek naar een unieke en sportieve speurtocht? Bij Maastricht Excursies kunt u de Step Challenge boeken, een geweldige manier om de stad te bekijken.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Maastricht
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Maastricht Excursies in Maastricht starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Selfie Lunch Tour in Maastricht
Een belangrijk onderdeel van het enige echte “Selfie lunch tour”. Goed rondkijken in en luisteren naar de stad is de sleutel tot succes in het voltooien van deze tour.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Oud-Limburgse Spelen in Maastricht
Speel de Oud-Limburgse Spelen met Maastricht Excursies. In het centrum van de stad gaat u de spelletjes doen, die u voorouders altijd al hebben gespeeld.
Vanaf 20 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Game Tablet Game in Maastricht
Geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen. Dat is de kern van de spannende Empire City Game van Maastricht Excursies, midden in de stad.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies biedt een bijzonder vrijgezellenfeest aan: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door hartje Maastricht.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Maastricht
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Maastricht en laat u na afloop ook nog eens genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails tijdens de cocktail workshop van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game in Maastricht
Maak kennis met de hypermoderne virtuele Crime City Game van Maastricht Excursies, met tablets, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet