Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Maastricht en laat u na afloop ook nog eens genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails tijdens de cocktail workshop van Maastricht Excursies. De perfecte combinatie voor uw vrijgezellenfeest!

14.00 - 16.00 The Wedding Planner

Het huwelijk staat voor de deur maar er is één belangrijk ding vergeten. De ceremoniemeester is ziek en er is geen vervanger. Het is dus jullie taak om deze bruiloft niet in het water te laten vallen.

Dit virtuele stadsspel wordt gespeeld in teamverband in hartje Maastricht. De speciale app op onze tablets zal jullie de weg wijzen.

Het doel is natuurlijk om punten te scoren, benodigdheden voor de bruiloft te kopen en zaken te regelen. Niet geheel onbelangrijk zijn de jurk, de taart en natuurlijk de ringen. De spullen moeten afgeleverd worden op het stadhuis of de feestlocatie en de tijd begint te dringen!

Onze virtuele karakters maken de verhalen nog spectaculairder, wat dacht u van de fotograaf, de chauffeur van de limousine en de gemene exen van het verliefde stel. Zij zijn eropuit om dit huwelijksfeest een ramp te laten worden dus let goed op!

16.00 - 18.00 Cocktail workshop

Onder begeleiding van onze zeer kundige cocktailshaker gaat u aan de slag met het creëren van de perfecte cocktail. Na de uitleg van onze cocktailshaker gaat u zelf aan de slag en kunt daarna ook nog eens genieten van deze heerlijke cocktails. Delen mag, want het zou zonde zijn om de heerlijke combinatie van jou buurman niet te proeven. Shake it!!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan