Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Maastrichtse Proef Promenade

Details over dit uitje

Loop in de Maastrichtse Proef Promenade met Maastricht Excursies mee door het gezellige centrum van de stad en proef heel speciale lekkernijen en producten.

Maastricht is niet alleen de culturele hoofdstad van de provincie, maar heeft zeker ook allerlei heerlijks te bieden op culinair gebied. Dat is het thema van deze ontspannen rondleiding van Maastricht Excursies.

We nemen u bijvoorbeeld eventjes mee naar een bekende Maastrichtse Chocolaterie! De etalage met prachtige bonbons nodigt natuurlijk uit tot een kijkje in de keuken.

Vervolgens wandelen we naar de oudste draaiende watermolen van Nederland, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Vervolgens kunt u zien hoe de echte Limburgse broden en vlaaien worden gemaakt middels een kijkje door de molen en bakkerij.

We sluiten deze culinaire wandeling door hartje Maastricht af met een wijnproeverij in een authentieke, voor een gedeelte afstammende wijnkelder uit de 14e eeuw in het centrum van Maastricht. In deze kelder is maar liefst 40.000 liter wijn opgeslagen! Een unieke locatie waar u twee verschillende (Limburgse) wijnen mag proeven met begeleidende kazen.

Programma-indicatie:

13:00 - 13:30 Proeverij van chocolade
13:30 - 14:15 Rondleiding deel 1
14:15 - 14:45 Koffie en vlaai
14:45 - 15:30 Rondleiding deel 2
15:30 - 16:00 Proeverij van 2 wijnen met een kaasplankje

Inclusief:
  • Chocoladeproeverij
  • Koffie of thee met Limburgse vlaai
  • Twee (Limburgse) wijnen met begeleidende kazen
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan