043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Evenementenbureau Maastricht Excursies heeft een groot bestand van Limburgse artiesten opgebouwd. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer Maastrichtse accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’ . U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Maastricht Excursies regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst. Heeft u een bedrijfsuitje en wilt u uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap laten zetten? Leuk om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Comfortabele boot
Boek een comfortabele boot bij Maastricht Excursies. Wij hebben uitstekende contacten met gerenommeerde rederijen en bootverhuurbedrijven in de omgeving. Wij bieden u een zeer uitgebreide vloot van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat een foto reportage en/of video reportage maken van uw uitje of arrangement van Maastricht Excursies. We weten uit ervaring dat anders vaak iemand van uw gezelschap niet voluit kan meegenieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto- en videoapparatuur. Dat is jammer en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Reserveer vooraf bij uw uitje of arrangement een geheel verzorgde catering bij Maastricht Excursies. Wij hebben uitstekende contacten met diverse cateraars in de stad. Hierdoor beschikken wij altijd over eencateraar die op maat kan leveren. Exact welke maaltijd of wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Bij Maastricht Excursies kunt u op diverse manieren gemakkelijk en veilig te betalen: contant of bijvoorbeeld via de factuur die we standaard samen met de bevestiging van uw evenement naar u toesturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Bij evenementenbureau Maastricht Excursies kunt u vooraf ook meteen bij uw uitje of arrangement online een hotel naar keuze boeken. Wilt u uitgerust wakker worden in Maastricht? Of na een lekkere vermoeiende dag in Maastricht rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Mokum Events biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Amsterdam, om daar deel te nemen aan een Mokum Event. Omdat wij uiteraard veel zaken doen met een aantal goede en betrouwbare touringcarbedrijven, kunnen wij u wellicht een interessante offerte bieden. Uiteraard kunt u via ons ook transfers binnen Amsterdam reserveren. Informeer naar de tarieven en laat u heen en weer terug rijden in een luxe touringcar met airco, minibar en video…
Lees meer
Parkeeradvies
Komt u met eigen vervoer? Maastricht Excursies geeft u het parkeeradvies om te parkeren op de P+R (Parkeren + Reizen) locaties aan de rand van de stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u heel eenvoudig met openbaar vervoer naar het centrum reizen en staat uw auto voor maar € 5,50 gedurende 24 uur goedkoop èn onder toezicht geparkeerd!
Lees meer
Restaurant
Reserveer meteen vooraf een goed restaurant in de stad, bij uw uitje of arrangement van Maastricht Excursies. Als organisatiebureau van feestelijke uitjes zouden wij niet optimaal functioneren zonder onze uitstekende contacten met de Maastrichtse horeca.
Lees meer
Tickets
Bestel vooraf tickets en entreebewijzen of toegangskaarten voor musea, attracties en evenementen, bij evenementenbureau Maastricht Excursies. Wij werken samen en onderhouden uitstekende contacten met de meest populaire en beroemdste musea en attracties in Maastricht. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan