Dagarrangementen Maastricht

Op z’n Limburgs en altijd oergezellig, geniet van de speciale dagarrangementen van Maastricht Excursies en beleef dat speciale dagje uit in Maastricht met familie, vrienden of collega’s. Bij Maastricht Excursie heeft u keus uit tientallen avontuurlijke, sportieve en zeer ontspannen dagarrangementen, events zoals bijvoorbeeld de Flikken Maastricht Moordlunch, zodat u de stijl en de smaak van Limburg leert kennen. Bekijk al onze speciale dagarrangementen in Maastricht en bedenk dat we uw dagje uit geheel op maat organiseren.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Ranking the Stars Lunch in Maastricht
Bij de Ranking the Stars Lunch van Maastricht Excursies in Maastricht geniet u niet alleen van een culinair hoogstandje maar leert u uw collega's of vrienden op een hele andere manier kennen. Dé ideale combinatie volgens ons!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Maastricht
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Maastricht Excursies in Maastricht starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Flikken Maastricht Moordlunch
U kent vast de tv-serie Flikken Maastricht. Wat dacht u er van om zelf eens rechercheur te spelen? Dan kan! In Maastricht Excursies' Moordlunch spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game
Maastricht Excursies organiseert voor u de gezelligste, leukste en meest populaire games om lekker in de buiten lucht te genieten van de City Games. Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Het spel wordt inderdaad gespeeld in het centrum van Maastricht en wij zorgen er voor dat jullie een heerlijke lunch krijgen bij 3 verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes lunchquiz in Maastricht
Terug naar het schoolplein! Met Maastricht Excursies beleeft u in Maastricht de aloude strijd der geslachten opnieuw tijdens een allesbeslissende quiz.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
PubQuiz Lunchspel in Maastricht
Welkom in het gezelligste café van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz met een overheerlijke lunch aanstaande is. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Crazy Lunch in Maastricht
De beste restaurants hebben hun deuren opengezet voor de Crazy Lunch van Maastricht Excursies. Reserveer deze mix van culinair genot en leuke opdrachten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Plat Maastrichts & Early Happy Hour
Uit in Maastricht en de taal van het volk leren spreken? Met Plat Maastrichts & Early Happy Hour van Maastricht Excursies zult u zeker integreren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Lunch in Maastricht
Lekker lunchen, uw kennis testen en leuke vragen beantwoorden over ons kikkerlandje, dat is de Ik hou van Holland lunch van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Maastricht
Altijd al eens een moordzaak willen oplossen? In de Moordlunch neemt Maastricht Excursies u mee naar een gezellig etablissement in het centrum van de stad.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Popquiz lunch in Maastricht
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Maastricht Excursies zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Maastricht Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Maastricht.
Vanaf 10 personen
4 uur uur
Favoriet
Selfie Lunch Tour in Maastricht
Een belangrijk onderdeel van het enige echte “Selfie lunch tour”. Goed rondkijken in en luisteren naar de stad is de sleutel tot succes in het voltooien van deze tour.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Maastricht
Uw arrangement Lunch - Wie is de Rat - Smartlappen zingen van Maastricht Excursies begint met een heerlijke lunch naar keuze in een eersteklas restaurant.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Maastricht
Voor een afwisselend, enerverend middagprogramma boekt u het Lunch - Crime City - Borrel arrangement van Maastricht Excursies, met lunch, spel en borrel.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Maastricht
Altijd al eens een echte detective willen zijn? Dit is je kans! Deze virtuele city game van Maastricht Excursies brengt spanning en sensatie.
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Maastricht
Een Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij van Maastricht Excursies, met een voortreffelijke lunch, een sportieve steptocht, en proeverij naar keuze.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Maastricht
Het Lunch - Empire City Game - Borrel arrangement van Maastricht Excursies combineert het beste van Limburg: lekker eten, gezellig event en een borrel.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
High Tea – Koetstocht – Borrel in Maastricht
Geniet met vriendinnen of collega's van een bourgondische High Tea, een koetstocht en een heerlijk wijntje tijdens de High Tea - Koetstocht - Borrel Arrangement van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
High Tour in Maastricht
Maastricht Excursies heeft een unieke en exclusieve High Tour in Maastricht, die bestaat uit een  rondleiding-stadswandeling met gids, plus een High Tea.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
’t Allermooiste van Maastricht
Geniet van  't Allermooiste van Maastricht, tijdens een boottocht over de Maas, en een historische stadswandeling met een gids van Maastricht Excursies.
Vanaf 30 personen
5.0 uur
Favoriet