Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Sherlock Holmes Lunch Game in Maastricht

Details over dit uitje

Altijd al eens een echte detective willen zijn? Dit is je kans! Deze virtuele city game van Maastricht Excursies brengt spanning en sensatie.
De stad is jullie grootste hulp om het mysterie op te lossen. De aanwijzingen zijn verspreid over de hele stad en volgen zich in rap tempo op. De dader moet gevonden worden want voordat je het weet is hij ontkomen.

Met behulp van een tablet moeten jullie dit mysterie zien op te lossen. Wat is het moordwapen? Wie is de dader? Wie weet het snelst de moordenaar in de kraag te vatten?

Verdeeld in teams gaan jullie met elkaar de strijd aan om als snelst het mysterie op te lossen. Er is maar één team dat kan winnen en dat wil jij toch zeker zijn? Omdat deze strijd natuurlijk erg inspannend is wordt dit afgewisseld met wat ontspanning en culinair genot.

In het eerste restaurant waar het voorgerecht wordt genuttigd, krijgt elk team een tablet (of tablet), een handleiding en een stadskaart uitgereikt. In het laatste restaurant genieten jullie van een voortreffelijk dessert en wordt de hoofdprijs uitgereikt aan de beste speurneuzen.

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan