Vergaderen Maastricht

Authentiek historisch vergaderen in een gezellig oud pand in Maastricht of gewoon vergaderen met uitzicht op het Vrijthof? Bij Maastricht Excursies boekt u de mooiste locaties voor uw business meeting, samenkomst of vergadering. Onze vergaderarrangementen worden van top tot teen geregeld op basis van uw persoonlijke wensen. Wilt u tussendoor met collega’s of zakenpartners nog een interessante rondleiding doen of even lekker lunchen? Bekijk al onze vergaderarrangementen en bespreek het exacte tijdsschema met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vergaderen op het Vrijthof in Maastricht
Zoekt u een historische vergaderlocatie? Kom Vergaderen op het Vrijthof, met lunch, schilderworkshop en stadswandeling van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
9.0 uur
Favoriet
Limburgs Vergaderen in Maastricht
Midden in de stad heeft Maastricht Excursies een unieke vergaderlocatie voor u: Limburgs Vergaderen boven de oudste draaiende watermolen van Nederland.
Vanaf 20 personen
12.5 uur
Favoriet
Authentiek Historisch Vergaderen in Maastricht
Maastricht Excursies nodigt u uit voor Authentiek Historisch Vergaderen in een fraai hotel aan het Onze-Lieve-Vrouweplein, midden in het prachtige centrum.
Vanaf 20 personen
11.0 uur
Favoriet
Vergaderen High Design in Maastricht
Maastricht Excursies nodigt u uit voor Vergaderen High Design in Maastricht, in het Design Hotel, het voormalige Kruisherenklooster, vlakbij het Vrijthof.
Vanaf 20 personen
10.5 uur
Favoriet
Vergaderen met Uitzicht op de Maas
Laat u tijdens uw vergadering inspireren door te Vergaderen met Uitzicht op de Maas, met locatie, lunch en sloepentocht van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
8.0 uur
Favoriet