043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen High Design in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen High Design in Maastricht

Maastricht Excursies nodigt u uit voor Vergaderen High Design in Maastricht, in het Design Hotel, het voormalige Kruisherenklooster, vlakbij het Vrijthof.

Dit prachtige statige historische pand in gotische bouwstijl dateert uit de 15e eeuw.

09.00 - 13.00 Vergaderen

Tegenwoordig is het klooster getransformeerd tot Design Hotel. Alles wat in het hotel staat en hangt is ook weer zonder beschading te verwijderen zodat het klooster, dat een monument is, in orginele staat kan worden hersteld.

Via Maastricht Excursies kunt u nu in dit monumentale hotel een vergaderruimte reserveren.

Deze ruimte is voorzien van (audiovisuele) faciliteiten zoals een 32 inch scherm met laptopaansluiting voor presentaties, blocknote en pennen, flipchart met viltstiften.

13.00 - 14.30 High Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering bieden wij u een High Lunch aan, geheel in stijl in één van de zalen van het Design Hotel.

14.30 - 15.30 High Tour

Omstreeks 14.30 uur wordt u bij het Design Hotel met een koets opgehaald om u een uur de mooiste plekjes van Maastricht te laten zien, uiteraard onder het genot van een drankje. U hoort van de koetsier leuke anekdotes en prachtoge verhalen over de Limburgse hoofdstad.

15.30 - 17.30 High Wine

Vervolgens zet de koetsier het gezelschap af bij de locatie waar de High Wine Proeverij gaat plaatsvinden. Een professionele vinoloog vertelt u de karakteristieke eigenschappen van iedere wijntje.

17.30 - 19.30 High Dine

Na het proeven van al deze wereldwijnen zult u vast trek hebben. U heeft de keuze uit diverse restaurants die elk zijn eigen speciliteit heeft. Na het dessert is deze speciale vergaderdag afgelopen en gaat u met goede herinneringen aan Maastricht weer op weg naar huis.

Optioneel:

High Wine Deluxe (meerprijs 10,00 p.p. excl. BTW):

- Welkom met een heerlijk glas prosecco en een amuse
- Assortiment tapas met begeleidende wijnen

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan