Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen High Design in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies nodigt u uit voor Vergaderen High Design in Maastricht, in het Design Hotel, het voormalige Kruisherenklooster, vlakbij het Vrijthof.

Dit prachtige statige historische pand in gotische bouwstijl dateert uit de 15e eeuw.

09.00 - 13.00 Vergaderen

Tegenwoordig is het klooster getransformeerd tot Design Hotel. Alles wat in het hotel staat en hangt is ook weer zonder beschading te verwijderen zodat het klooster, dat een monument is, in orginele staat kan worden hersteld.

Via Maastricht Excursies kunt u nu in dit monumentale hotel een vergaderruimte reserveren.

Deze ruimte is voorzien van (audiovisuele) faciliteiten zoals een 32 inch scherm met laptopaansluiting voor presentaties, blocknote en pennen, flipchart met viltstiften.

13.00 - 14.30 High Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering bieden wij u een High Lunch aan, geheel in stijl in één van de zalen van het Design Hotel.

14.30 - 15.30 High Tour

Omstreeks 14.30 uur wordt u bij het Design Hotel met een koets opgehaald om u een uur de mooiste plekjes van Maastricht te laten zien, uiteraard onder het genot van een drankje. U hoort van de koetsier leuke anekdotes en prachtoge verhalen over de Limburgse hoofdstad.

15.30 - 17.30 High Wine

Vervolgens zet de koetsier het gezelschap af bij de locatie waar de High Wine Proeverij gaat plaatsvinden. Een professionele vinoloog vertelt u de karakteristieke eigenschappen van iedere wijntje.

17.30 - 19.30 High Dine

Na het proeven van al deze wereldwijnen zult u vast trek hebben. U heeft de keuze uit diverse restaurants die elk zijn eigen speciliteit heeft. Na het dessert is deze speciale vergaderdag afgelopen en gaat u met goede herinneringen aan Maastricht weer op weg naar huis.

Optioneel:

High Wine Deluxe (meerprijs 10,00 p.p. excl. BTW):

- Welkom met een heerlijk glas prosecco en een amuse
- Assortiment tapas met begeleidende wijnen

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan