Workshops Maastricht

De workshops van Maastricht Excursies halen creativiteit en inventiviteit in iedereen boven. Voor jong en oud, voor kleine en grotere groepen en voor bedrijfsuitjes of uitstapjes met de hele familie, voor ieder wat wils en uiteraard altijd oergezellig. Reserveer de Cursus Plat Maastrichts of neem deel aan onze workshop Beeldhouwen met Mergel, u kunt werkelijk alle kanten op bij Maastricht Excursies. Meer weten omtrent alle details van specifieke workshops? Neem contact op met ons op en bespreek alle details om uw workshop geheel op basis van uw eigen wensen vorm te geven.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Workshop Flirten in Maastricht
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Maastricht Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Cursus Plat Maastrichts
De Cursus Plat Maastrichts van Maastricht Excursies leert u de taal van het volk. Op locatie komt u van alles te weten over de taal van dit vrolijke volkje.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Bierproeverij in Maastricht
Tijdens de Bierproeverij van Maastricht Excursies gaat u niet alleen waanzinnige speciaal bieren proeven maar ook vijf (Limburgse) hapjes die heerlijk gecombineerd zijn door onze bier expert met de vijf beste biertjes van Maastricht en omstreken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Maastricht
In de Smartlappen Workshop van Maastricht Excursies leert u typische Limburgse liedjes kennen en zingen in een mooie kroeg in het hart van de stad.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Mergel Workshop in Maastricht
Zin in een creatieve activiteit? Heeft u altijd wel eens met mergel willen werken? Doe dan de Mergel Workshop van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Vlaaien Bakken in Maastricht
In de workshop Vlaaien Bakken van Maastricht Excursies komt u alles te weten over de lekkerste ingrediënten en de diverse soorten vlaaien die u kunt maken.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wodka & Gin Tasting Workshop in Maastricht
Maastricht Excursies presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Maastricht. Tijdens deze workshop leert u waarom 'shaken, not stirred' zo lekker is.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Segway Workshop in Maastricht
Tijdens deze  Segway Workshop van Maastricht Excursies maakt u kennis met een uitzonderlijk vervoersmiddel in het centrum van Maastricht. Hét is zeker ook het meest milieuvriendelijke vervoermiddel van zijn tijd. Voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitstapje of familie-uitje lekker comfortabel op twee wielen wilt balanceren, is dit het arrangement!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Pain Game in Maastricht
Het ultieme spelprogramma waarin allerlei zenuwslopende uitdagingen moeten worden voltooid is nu ook gewoon in Maastricht te boeken! Speel dit uitdagende Pain Game spelprogramma met vrienden en collega's als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en kom gelijk te weten wie van jullie stalen zenuwen heeft. Bekend van Tv, soms dwaas en dan weer ongelooflijk komisch, jullie kunnen dit spelprogramma uitstekend combineren met jullie vrijgezellenfeestje of groepsuitje in de mooiste stad aan de Maas.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Maastricht
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Maastricht en laat u na afloop ook nog eens genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails tijdens de cocktail workshop van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape Room in Maastricht
Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Maastricht Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur  waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer.  Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.
Vanaf 5 personen
1 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Maastricht
In de Cocktail workshop van Maastricht Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Likeur Proeverij in Maastricht
Maastricht Excursies wilt u het beste van Zuid-Limburg laten proeven in deze Likeur Proeverij, op een toplocatie in het centrum van Maastricht.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Pokerworkshop in Maastricht
Leer tijdens de Pokerworkshop van Maastricht Excursies van professionals hoe u uw tegenspelers vakkundig om de tuin leidt in dit populaire kaartspel.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Graffiti Workshop in Maastricht
Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Maastricht Excursies in Maastricht, het vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Footgolf in Maastricht
Tijdens dit sportieve groepsuitje van Maastricht Excursies kunnen jullie allemaal jullie voetbaltalent laten zien. De workshop Footgolf wordt gespeeld op een prachtige green inclusief holes en vlaggetjes. In plaats van golfclubs gebruik je gewoon je eigen voeten. Uiteraard is het de bedoeling om met zo min mogelijk schoten de bal in 't gaatje te krijgen.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Schilderworkshop met Robert Jan van Melle in Maastricht
Op zoek naar dat creatieve groepsuitje of bedrijfsuitje in Maastricht? Reserveer een gezellige schilderworkshop met Robert Jan van Melle, één van de bekendste kunstenaars van Limburg. Zijn schilderijen kent u vast, schilderijen van de Maastrichtse skyline bijvoorbeeld, in allerlei kleuren uitgevoerd en in zijn typische naïeve stijl geschilderd. Maastricht Excursies neemt u mee naar een sfeervol atelier dat gehuisvest is in een gewelfkelder in de historische Maastrichtse binnenhaven 't Bassin waar we u van harte welkom heten met koffie en thee.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Grote Improvisatie Workshop in Maastricht
Als u wil lachen én iets wil leren, is De Grote Improvisatie Workshop van Maastricht Excursies de juiste keuze. Na een middagje bij ons kunt u straks zo de Grote Improvisatieshow naspelen thuis of bijvoorbeeld op de werkvloer.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Workshop Lapdance & Striptease in Maastricht
Dames, durven jullie het? De workshop Lapdance & Striptease van Maastricht Excursies maakt van elk muurbloempje een echte sensuele diva.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lama Workshop in Maastricht
Maastricht Excursies presenteert: de spugende kamelen zonder bulten, oftewel de Lama Workshop in Maastricht. Speel je publiek plat met improvisatie.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet