Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Thee Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Altijd al achter de geheimen van thee willen komen? Met de exclusieve Thee Workshop van Maastricht Excursies leert u wat het echte theedrinken is.

U maakt kennis met allerlei melanges en soorten met een toegevoegde smaak uit landen zoals China, India en Japan.

Uw thee expert trapt de workshop af met een paar leuke thee weetjes, wist u bijvoorbeeld dat de meeste Duitsers thee afkeurde rond 1600? Men dacht namelijk dat dat de voornaamste oorzaak was dat Aziaten zo verschrompeld en klein waren. Later veranderde dit standpunt in Duitsland en nam de drankje van thee toe.

Vervolgens wordt de geschiedenis van thee kort uitgelegd en de basis van thee, die bestaat uit 6 soorten thee. Thee drinken heeft voor veel mensen een symbolische betekenis en in verschillende landen in de hele wereld zijn er thee rituelen van soms wel enkele uren!

Na de uitleg van onze expert gaat u de thee ook proeven. Proeft u het verschil tussen Oolong en Pu-erh thee? Een ware beproeving voor uw smaakpapillen! Op het laatst van de workshop ontvangt u een goodiebag om thuis nog te kunnen nagenieten.

Inclusief:
  • Vakkkundige begeleiding
  • Uitleg over thee
  • Thee proeverij
  • Goodiebag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan