Winteruitjes Maastricht

Op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of zoekt u nog iets leuks om rond de kerstdagen te doen in Maastricht? Bij Maastricht Excursies boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Maastricht met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Maastricht! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Ik Hou van de Kerst Quiz in Maastricht
Deze editie van het bekende tv-programma, de 'Ik Hou van de Kerst quiz' van Maastricht Excursies, maakt uw Kerst en winter helemaal goed.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Maastricht
Het Winter Walking Dinner van Maastricht Excursies: een leuk mix van twee werelden, educatief en culinair. Dineer in drie restaurants midden in Maastricht.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling in Maastricht
Wilt u Maastricht op een magische manier ontdekken? In de Winter Wandeling met gids van Maastricht Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Scoor je eigen kersthit in Maastricht
Wil je een kersthit maken zoals Mariah Carey? All I want for Christmas is you? Maastricht Excursies helpt je, met de workshop 'Scoor je eigen Kersthit'.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Maastricht
Een uitdagend en hilarisch spel voor de winter, met een hoge fun factor, dat is de Crazy 88 Winter Edition van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Maastricht
In de Culinaire Winterwandeling van Maastricht Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de gezellig verlichte straten van Maastricht.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Magisch Kerstgevoel in Maastricht
Ervaar deze winter een Magisch Kerstgevoel in Maastricht tijdens dit buitengewoon complete arrangement van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
10 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Tablet Game
Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Maastricht Excursies maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Winterse Smartlappenboot
Uiteraard is onze Smartlappenboot niet alleen gevuld met muziek maar ook met lekkere hapjes en drankjes zoals warme glühwein of een lekker bockbiertje. Dat verhoogd de feestvreugde enorm en zorgt er tegelijkertijd voor dat u met volle energie de diverse smartlappen meezingt. Als u het nummer niet uit u hoofd kent, dan hebben wij een aantal tekstboekjes zodat u geen enkel excuus heeft om niet mee te zingen.
Vanaf 30 personen
2.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Maastricht
Speel het 'Ik hou van Holland Winter Dinerspel' van Maastricht Excursies. In het centrum van de stad organiseren wij een knotsgek spelprogramma met diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Maastricht
Iets heel anders doen dan dat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Maastricht
In een gezellig restaurant in het centrum van Maastricht organiseert Maastricht Excursies het hilarische 'Ik hou van Holland Dinerspel'.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Maastricht
Maastricht Excursies heeft voor de winter een spannende avond voor u in petto: midden in Maastricht gaat u namelijk een uitdagend Moordspel spelen.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Maastricht
Op originele wijze de mooiste stad van Limburg ontdekken? Dat kan bij Maastricht Excursies: spelen en genieten in de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Maastricht
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet