Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Winter Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

Het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Maastricht Excursies brengt de fotograaf en de lekkerbek in u boven.

Niet alleen gaat u genieten van de lekkerste gerechten die Maastricht te bieden heeft, ook maakt u tussendoor de mooiste kiekjes van de meest prachtige monumenten aan de hand van speciale opdrachten die wij u geven. Geen paparazziopdrachten, maar speciaal camerawerk zodat u de stad echt leert kennen.

Maastricht Excursies reserveert voor u drie verschillende restaurants in de stad en in ieder etablissement geniet u van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. (wij raden overigens ook een warme muts aan).

De teams zoeken via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u weer welkom geheten door uw begeleider, die onder genot van een heerlijk dessert de prijsuitreiking van deze middag zal verzorgen. Het winnende team of koppel heeft alle opdrachten tot in de puntjes volbracht. Na afloop krijgt u alle filmbestanden digitaal toegestuurd.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1

14.45 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2

16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Heerlijke 3-gangen Brunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Filmbestanden worden digitaal gestuurd
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Voordelig drankarrangement

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan