Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Maastricht

Details over dit uitje

Boek het Wie is de Rat arrangement van Maastricht Excursies, als u zin heeft in een actief uitstapje en spel in de gezelligste stad van Limburg.

Het spel wordt gespeeld in verschillende teams, die allemaal separaat de stad in gaan om speciale opdrachten uit te voeren. Maar ondertussen is er een geniepig Ratje bezig alle teams een loer te draaien!

Beleef dit uitje nu met korting!

Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld. Daarbij worden ze echter gehinderd door een rat! Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren…uiteraard zonder dat een van de spelers daar erg in heeft!

Dit spannende spel in Maastricht zorgt voor een uniek dagje uit in Maastricht. U leert de stad op uw duimpje kennen. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dient u uiteraard alert en op uw hoede te zijn! Eén van uw medespelers is De Rat!

Na afloop komt het hele gezelschap bij elkaar in een leuke kroeg voor de uitreiking van de hoofdprijs voor het beste team! Bent u er klaar voor?

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan