Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Maastricht

Details over dit uitje

De GPS Fietspuzzeltocht van Maastricht Excursies laat u al fietsend de mooiste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Limburg zien.

De stad is prima te bekijken vanaf een tweewieler, en als extra spelevenement hebben wij voor u een aantal leuke opdrachten op papier gezet en een fraai parcours voor u bedacht.

Mestreech, zoals ze hier in de volksmond zeggen, herbergt allerlei fraaie monumenten, pleinen en gebouwen. Deze vindt u door het gebruik van een GPS-ontvanger.

U moet dus zèlf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken! In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al fietsend en puzzelend het echte Maastricht. Uw gids bestaat alleen uit een gps-ontvanger, die signalen oppikt van 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven.

Wellicht enigszins ter geruststelling: halverwege de tour kunt u even uitrusten in een gezellig kroegje, waar u wat drinkt en op adem kunt komen. Maar niet te lang! De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • GPS-apparatuur
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Maastricht Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan