Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Maastricht

Details over dit uitje

De GPS speurtocht van Maastricht Excursies laat u de stad grondig verkennen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Bent u slim en snel genoeg?

U roept de hulp in van 24 verschillende satellieten zodat exact wordt aangegeven wat de kortste route naar het volgende checkpoint is. Met een GPS-ontvanger op zak weet u elk adres zo te vinden.

MAAR: deze route is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt.

U moet dus zélf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken! U komt niet allen op het Vrijthof of op de Sint-Servaasbrug, tijdens deze speurtocht is nog veel meer te zien! En uiteraard zo snel mogelijk, want de snelste wint de hoofdprijs!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aangaan. Deze GPS-speurtocht is zeer geschikt voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitje of familie-uitje of vriendenuitej de stad echt wilt leren kennen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Maastricht Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan