Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magical Dinner Cruise in Maastricht

Details over dit uitje

Magisch en oergezellig, dus op z´n Maastrichts! Bij de Magical Dinner Cruise van Maastricht Excursies vaart u over een van de mooiste rivieren van het land.

Bekijk de stad vanaf de Maas en geniet van de toverkunsten van onze beroemde magiër. Net even anders dan Hans Klok maar even verrassend!

Hij betovert, charmeert en vermaakt uw gezelschap op een inspirerende wijze met een spectaculaire en ludieke show. Hij laat u zelfs meedoen aan zijn show!

Deze magiër is één van de grootste talenten op het gebied van spectaculaire toverkunst. Tijdens deze unieke boottocht over de Maas zult u ontdekken wat hij allemaal in zijn mars heeft. Geniet van het heerlijk diner in buffetvorm en bekijk de show vanuit een comfortabele stoel.

Laat de rivier langzaam aan u voorbij trekken en val van de ene verbazing in de andere. De magiër laat u al zijn toverkunsten zien, deze variëren van creatief zijn met ballonnen, jongleren met verschillende attributen, tot slot zal hij uw lachspieren aan het werk zetten!

Dit arrangementen is uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje met klanten of collega's of een uniek uitstapje met vrienden of familie in het hart van Maastricht. Deze Magical Dinner Cruise overtreft uw stoutste verwachtingen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Diner in buffetvorm
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Optreden van professionele magiër

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan