Vrijgezellenfeesten Maastricht

Iets leuks organiseren voor de aanstaande bruid of gom is heel gemakkelijk. Vooral als u de keuze heeft uit tientallen fantastische vrijgezellenfeesten die geheel op maat worden georganiseerd, net zoals u het wilt. Zoekt u iets speciaals, een speciaal thema of een leuke locatie om uw vrijgezellenfeest in gang te zetten? Bekijk de originele vrijgezellenfeesten van Maastricht Excursies en realiseer een knalfuif van jewelste. Met ons speciale vrijgezellenfeest The Hangover of onze Flirt Workshop maakt u van elk vrijgezellenfeest iets speciaals. Bekijk ze allemaal en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
The Candyman vrijgezellenfeest in Maastricht
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! The Candyman, het verrassende vrijgezellenfeest van Maastricht Excursies, overtreft de stoutste verwachtingen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Maastricht
Speel Ranking the Stars van Maastricht Excursies tijdens uw uitje naar de stad. Uw groepsuitje, familie-uitje, of bedrijfsfeest wordt er stuk vrolijker van.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Flirten in Maastricht
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Maastricht Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Maastricht
Girls, pay attention! Ons Sex and the City uitje in Maastricht van Maastricht Excursies maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in Maastricht betekent fun, gezelligheid en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Maastricht
Maastricht Excursies heeft iets nieuws voor de vrouwen onder ons, namelijk  een Ladies Only uitje! Wij maken van uw vrijgezellenuitje of groepsarrangement een heel spektakel. Het zal een dag worden die nooit vergeten zal wordt!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Maastricht
Terug naar het schoolplein! Met Maastricht Excursies beleeft u in Maastricht de aloude strijd der geslachten opnieuw tijdens een allesbeslissende quiz.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Maastricht
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Maastricht en laat u na afloop ook nog eens genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails tijdens de cocktail workshop van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Workshop Heel Holland Bakt in Maastricht
Heb je altijd al eens aan het programma Heel Holland Bakt mee willen doen en word je nooit geselecteerd of wil je gewoon eens samen met vrienden of collega's een heerlijke bakworkshop in Maastricht organiseren? Dan is dit jullie kans! De Heel Holland Bakt workshop van Maastricht Excursies is nu al populair maar er is altijd plaats voor andere keukenprinsen en prinsessen!  
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
The Hangover Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies heeft een bijzonder vrijgezellenfeest in Maastricht: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en hilariteit.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet Game in Maastricht
Maastricht Excursies biedt een bijzonder vrijgezellenfeest aan: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door hartje Maastricht.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Maastricht – Tablet City Game
Het populairste bordspel van dit moment 'De kolonisten van Catan' maakt Maastricht Excursies levensecht! Ga als een echte kolonist in Maastricht op stap en speel deze uitdagende City Game met vrienden, familie of collega's. Struin de stad af en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen zodat uw team zoveel mogelijk overwinningspunten in de wacht sleept. Het is avontuurlijk en u leert tegelijkertijd de stad kennen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Speurtocht Flikken Maastricht in Maastricht
Maastricht Excursies biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Maastricht. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Bierproeverij in Maastricht
Tijdens de Bierproeverij van Maastricht Excursies gaat u niet alleen waanzinnige speciaal bieren proeven maar ook vijf (Limburgse) hapjes die heerlijk gecombineerd zijn door onze bier expert met de vijf beste biertjes van Maastricht en omstreken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Hey Sexy Lady dansworkshop in Maastricht
Dames, willen jullie leren dansen op de swingende Salsa? De Hey Sexy Lady dansworkshop van Maastricht Excursies laat de exotische latina in je verschijnen.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Selfie Dinner Tour in Maastricht
De avond valt over Maastricht en niets is zo mooi als “os Mestreech” in de avond. Terwijl het langzaam donker wordt moet u uw zintuigen optimaal benutten om de aanwijzingen te ontdekken en te begrijpen om zo de locaties te ontdekken en de juiste selfies te maken.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Selfie Tour in Maastricht
U kent het wel; zo vaak in een stad geweest maar eigenlijk weet u helemaal niets over de stad zelf met uitzondering van de winkels en de restaurants. Wij gaan hier verandering in brengen.  
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Maastricht
Welkom in het gezelligste restaurant van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz van start gaat met een lekker diner. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Tussendoor kunt u smullen van het 3-gangen diner. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje eens op een andere manier beleven? Bij De PubQuiz met diner bent u verzekerd van een overheerlijke avond!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Maastricht
Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Stap het podium op en doe met vriendinnen de workshop Paaldansen van Maastricht Excursies.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Maastricht
Een mix van hilarische spelronden en opdrachten, dat is The Ratrace 88 van Maastricht Excursies. Het speelt zich af in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Salsa Workshop in Maastricht
De Salsa workshop van Maastricht Excursies wordt gepresenteerd door professionals, die op elke Cubaanse klank de mooiste bewegingen weten uit te voeren.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet