Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Maastricht

Details over dit uitje

Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Maastricht Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer. Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.

De deur valt achter jullie in het slot. In het midden van de kamer staat een kist vol met raadsels en clue's. Binnen het uur moeten jullie zorgen dat jullie de raadsels hebben opgelost om zo de uiteindelijke sleutel te kunnen bemachtigen. Wie presteert goed onder hoge tijdsdruk?

Escape Room in Maastricht wordt gespeeld in drie verschillende kamers met maximaal vijf personen per kamer. De wapenkamer, opa's kamer en het laboratorium staan ter beschikking om het meest spannende groepsuitje sinds jaren te organiseren!

Deze activiteit is te boeken per kamer van maximaal 5 personen, er zijn in totaal acht Escape Rooms aanwezig. Bij grote groepen werken we met prijzen op aanvraag.

Inclusief:
  • Fraai ingerichte Escape Rooms met verborgen clue's
  • Puzzels en raadsels oplossen
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een lunch of diner organiseren na deelname aan de Escape Room? Bespreek de details met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan