Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Maastricht

Details over dit uitje

In het Wie is de Rat dinerspel van Maastricht Excursies ontdekt u op een gezellige en smakelijke manier dit fantastische spel.

Het Wie is de Rat Diner van Maastricht Excursies is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants in hartje van deze prachtige en vooral bourgondische Limburgse stad.

U speelt in teams tegen elkaar in het centrum van Maastricht om er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor te gaan. U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: de Rat!

Tijdens het spel geniet u ook nog eens van een heerlijk diner verdeeld over drie restaurants die zich bevinden op drie verschillende locaties in het centrum van Maastricht. U ontvangt een lijst van onze medewerkers en dan kunt u zelf uw voorkeur doorgeven met betrekking tot de dinerlocaties.

Het spel spelt zicht af op bijvoorbeeld het Vrijthof, de Markt of het Onze-Lieve-Vrouweplein in Maastricht. De verschillende spelronden zorgen voor een hilarisch tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren!

Programma indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Locatie hartje Maastricht
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 59,50 NU € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50 NU € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50 NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan