Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

The Hangover Tablet Game in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies heeft een bijzonder vrijgezellenfeest in Maastricht: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en hilariteit.

Verloren tanden, gruwelijke tatoeages, gestolen portemonnees en een knallende koppijn, ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellenavond gehad en dit zijn de naweeën hiervan.

En nu het ergste; het huwelijk…. is vandaag! En daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door Maastricht geleid met als om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit of het afbetalen van de ringen.

Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op de feestlocatie!

Terwijl het allemaal al heel erg vervelend is besluiten wij om de boel toch nog even te saboteren. Ontwijk de striptease danseres van gisteravond, de ex, en de schoonmoeder, deze lopen namelijk ook rond in de stad! Valt het huwelijk nog te redden?

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend gemaakt worden. Is het jullie gelukt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: The Wedding Planner.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan