Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Maastricht

Details over dit uitje

Altijd al eens een moordzaak willen oplossen? In de Moordlunch neemt Maastricht Excursies u mee naar een gezellig etablissement in het centrum van de stad, waar net iemand zeer bloederig om het leven is gekomen.

U krijgt allemaal een rol toebedeeld, een script en bijpassende kledij om dit spannende spel van ondervraging, blufpoker en ontkenning extra glans te geven. Iemand binnen uw gezelschap is de moordenaar....

Tijdens dit geheimzinnige groepsuitje wordt u geholpen en bijgestaan door een rechercheur (acteur) die zijn sporen heeft verdiend in het ontmaskeren van lugubere criminelen en moordenaars.

Hij knabbelt eens lekker aan zijn verse broodje, drinkt een slokje wijn en kijkt iedereen recht in de ogen! Hij weet als geen ander wie liegt en wie de waarheid spreekt....

Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen in het gezellige Maastricht, waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!

Uw moordspel combineren met een fantastische rondvaart of een leuke stadswandeling? Bel met onze medewerkers, zij kunnen uw familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Bekijk hier een filmpje van het winter moordspel in Maastricht.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan