Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game in Maastricht

Details over dit uitje

Spanning en sensatie is wat wij aanbieden. De Sherlock Holmes tablet Diner Game belooft een waar spektakel te worden. Mysteries oplossen en tussendoor heerlijk dineren, de perfecte avond!

Welk team lost het mysterie het snelste op en mag zich de winnaar noemen van de Sherlock Holmes Tablet Dinner Game? Op dit moment is dit nog onbekend maar het zou gek zijn als je zelf niet wilt winnen. Met behulp van een tablet gaan jullie op pad om de moordenaar te ontmaskeren.

Jullie worden opgedeeld in teams en er kan natuurlijk maar één team het snelst zijn in het oplossen van dit mysterie. Dit team mag zich kronen tot de echte Sherlock Holmes kampioen

Natuurlijk kan zo een ingewikkeld onderzoek niet op een lege maag gebeuren en daarom bieden wij drie smakelijke gerechten aan verspreid over de hele avond en over drie restaurants. Ontspanning moet er zijn om optimaal te kunnen presteren onder de hoge druk van het onderzoek. In het laatste restaurant wordt uiteindelijk het winnende team bekend gemaakt en worden zij verrast met een leuk prijsje.

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht / speluitleg
18.00 -19.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan