Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vespa Tour in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht's centrum verkennen? De Vespa Tour met gids van Maastricht Excursies is een hippe en comfortabele manier om alle bezienswaardigheden te bekijken.

Onze vakkundige gids staat klaar om de route uit te stippelen en om tijdens de stops wat uitzonderlijke verhalen te vertellen.

U rijdt, samen met uw duopassagier, (zonder helm want we rijden op nieuwe 25 km/u vespa's...!) langs de bekendste plekjes van Maastricht. Lekker in de open lucht, niet gehinderd door files en andere obstakels. Net zo vrij als op de fiets, maar zonder de vermoeidheid van het trappen!

U komt langs het Vrijthof en alle andere bekende straten en pleinen van de stad. Uiteraard kunnen we, als u dat wilt, een kopje koffie of iets anders drinken in één van de vele Cafeetjes in de binnenstad.

U heeft keuze uit:

Tour 1: Tour Maastricht

We rijden gedurende ongeveer 3,5 uur met zijn allen door het centrum van Maastricht, langs oude gebouwen, kerken, pleinen en verschillende wijken in Maastricht. Uw gids laat u de mooiste plekjes zien en beantwoordt al uw vragen. Tijdens deze tour is er genoeg tijd om bij sommige monumenten even stil te staan.

Tour 2: Tour Nederland en België

Tijdens deze tour wordt u, uiteraard onder deskundige begeleiding gedurende ongeveer 3,5 uur, meegenomen naar een aantal bijzondere plekjes in Nederland en België. U gaat met een veerpont de Maas over, de tour gaat vervolgens verder in het Waals gedeelte van België, langs Château Neercanne, de grotten en nog veel meer!

Tour 3: Tour Heuvelland

Gedurende deze tour gaat u het heuvellandschap van Limburg ontdekken! Een gids vergezelt u en laat u de mooiste plekjes zien. U vertrekt vanuit Maastricht, u tourt door diverse (oude) stadsgedeelten. Vervolgens rijdt u door verschillende pittoreske dorpen en komt u vervolgens uit in Valkenburg, de bekende Cauberg maakt oook deel uit van deze Limburgse Heuvelland Tour.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan