043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vespa Tour in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vespa Tour in Maastricht

Maastricht's centrum verkennen? De Vespa Tour met gids van Maastricht Excursies is een hippe en comfortabele manier om alle bezienswaardigheden te bekijken.

Onze vakkundige gids staat klaar om de route uit te stippelen en om tijdens de stops wat uitzonderlijke verhalen te vertellen.

U rijdt, samen met uw duopassagier, (zonder helm want we rijden op nieuwe 25 km/u vespa's...!) langs de bekendste plekjes van Maastricht. Lekker in de open lucht, niet gehinderd door files en andere obstakels. Net zo vrij als op de fiets, maar zonder de vermoeidheid van het trappen!

U komt langs het Vrijthof en alle andere bekende straten en pleinen van de stad. Uiteraard kunnen we, als u dat wilt, een kopje koffie of iets anders drinken in één van de vele Cafeetjes in de binnenstad.

U heeft keuze uit:

Tour 1: Tour Maastricht

We rijden gedurende ongeveer 3,5 uur met zijn allen door het centrum van Maastricht, langs oude gebouwen, kerken, pleinen en verschillende wijken in Maastricht. Uw gids laat u de mooiste plekjes zien en beantwoordt al uw vragen. Tijdens deze tour is er genoeg tijd om bij sommige monumenten even stil te staan.

Tour 2: Tour Nederland en België (let op meerprijs van € 5 voor een helm)

Tijdens deze tour wordt u, uiteraard onder deskundige begeleiding gedurende ongeveer 3,5 uur, meegenomen naar een aantal bijzondere plekjes in Nederland en België. U gaat met een veerpont de Maas over, de tour gaat vervolgens verder in het Waals gedeelte van België, langs Château Neercanne, de grotten en nog veel meer!

Tour 3: Tour Heuvelland

Gedurende deze tour gaat u het heuvellandschap van Limburg ontdekken! Een gids vergezelt u en laat u de mooiste plekjes zien. U vertrekt vanuit Maastricht, u tourt door diverse (oude) stadsgedeelten. Vervolgens rijdt u door verschillende pittoreske dorpen en komt u vervolgens uit in Valkenburg, de bekende Cauberg maakt oook deel uit van deze Limburgse Heuvelland Tour.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan